Najbolj prijazna zobna ordinacija za otroke in odrasle od 1. do 101. leta!

V najbolj prijazni družinski ordinaciji ter centru za estetsko zobozdravstvo Vrbošek, vrhunski strokovnjaki združujemo dolgoletno prakso in izkušnje ter najsodobnejše znanje in tehnologijo, da lahko na enem mestu celovito poskrbimo za zdravje vaših zob in dlesni. K nam se odrasli radi vračajo, otroci pa nočejo domov. Vas zanima zakaj?

Ustanovitelja zasebnega centra za estetsko zobozdravstvo Janez Vrbošek, dr. dent. med. in Selma Vrbošek, dr. dent. med., znava prisluhniti željam pacientov ter na prvo mesto poleg vrhunske strokovnosti, natančnosti in pozornosti, postavljava pomembne vrednote kot so: vzeti si čas za prijazen pogovor, prisluhniti stranki in preprosto razložiti vzrok ter predstaviti pravi predlog za rešitev težave,  na čim manj neprijeten način.

Naše stranke mnogokrat rečejo: “Prvič res razumem, kaj je moj problem.”

Zavedamo se, da obisk zobozdravnika morda res ni najprijetnejša reč na svetu, vendar je naše poslanstvo prav to, da s skupnimi močmi, znanjem ter izkušnjami celotnega teama naših strokovnjakov (od higienika do oralnega kirurga) ter s podporo resnično najsodobnejše tehnologije (računalniška diagnostika, lasersko zdravljenje, digitalni zobni rentgen, spremljanje posega na zaslonu preko kamere, najsodobnejši implantati brez operacije … ) vašo izkušnjo spremenimo v prijetnejšo.

Filozofija našega centra “Vse na enem mestu” za vas pomeni ekonomično rešitev, manj obiskov in manj čakanja. Oglasite se skupaj z otroci, kajti v istem času lahko v obeh ordinacijah poskrbimo za zdravje zob in dlesni vseh družinskih članov.

Vaše zdravje je najpomembnejše, zato pri tem ni kompromisov. Dentalni center Vrbošek je mesto vrhunske strokovnosti, najsodobnejše tehnologije in najkakovostnejših materialov. In seveda –  nasmejanih obrazov!

K nam se odrasli radi vračajo, otroci pa ne želijo domov!

Kje smo najboljši?

Spoznajte nas!

JANEZ VRBOŠEK, dr. dent. med.
JANEZ VRBOŠEK, dr. dent. med.Zobozdravnik
SELMA VRBOŠEK, dr. dent. med.
SELMA VRBOŠEK, dr. dent. med.Zobozdravnica
OBIŠČITE NAS!

PREPRIČAJTE SE, ZAKAJ SMO

NAJPRIJAZNEJŠI ZOBOZDRAVNIKI V MESTU!
OBIŠČITE NAS!