Hialuronski filerji

Koža s časom izgublja naravno vlažilno učinkovino oziroma hialuronsko kislino, ki jo lahko nadomestimo z uporabo dermalnih polnil. Z dermalnimi polnili ali filerji, ki torej vsebujejo hialuronsko kislino, bomo vaši koži povrnili polnost in svež izgled, vaše gube pa bodo manj opazne in zglajene.

»Hialuronska kislina je snov, ki se v človeškem telesu pojavlja naravno, in z uporabo katere lahko pomagamo vaši koži povrniti čvrstost in volumen.«

Ena osnovnih sprememb pri staranju obraza je izguba in prerazporeditev volumna. Mehkobo obraznim potezam dajejo pravilno razporejene maščobne blazinice, ki se s staranjem zmanjšajo in povesijo. Z nekirurškim posegom lahko torej zabrišemo statične gube, podočnjake, oblikujemo upadle ustnice, lica, nos ali druge nepravilnosti obraza. Koža je po posegu bolj napeta in gube so manj vidne. 

Hialuronska kislina je naravna snov, zato je telo ne zavrača. Trajnost rezultatov je odvisna od vrste preparata, starosti in strukture kože, običajno pa traja med 9 do 24 mesecev, kar pa je odvisno od posameznikovega telesa in hitrosti razgrajevanja polnil v telesu.