beljenje zob

Odkrijte skrivnost filmskih zvezd!

Zablestite s samozavestnim nasmehom!

Prvi vtis je izjemnega pomena, vaš nasmeh pa tisto, kar ljudje najprej opazijo. Za prepričljiv in sproščen nastop je pomembno, da se počutite samozavestno, kar omogočajo  lepo negovani in beli zobje, ki  vas pomladijo in polepšajo.

Življenjski stil, kajenje, pitje kave, čaja in hrana z močnimi barvili povzroča temnenje in zabarvanje zob. A danes lahko z varnim in neškodljivim beljenjem vrnemo zobem naravno belino.  Na voljo imamo tri metode, skupaj pa se bomo odločili, katera je najprimernejša za vas.  

1) Metoda ZOOM II, najbolj priznana metoda na svetu

VV 416

Svetovno priznana metoda ZOOM II  vam v manj kot eni uri zagotovi do devet odtenkov bolj bele zobe. Ta način beljenja je najboljši sistem beljenja zob na tržišču, saj je posodobljeni sistem mnogim poznanega Brite Smile sistema. Zoom II vam zagotavlja varno beljenje pod nadzorom strokovnjaka, brez škodljivih posledic.

ZOOM II JE HITRA, VARNA IN ZELO UČINKOVITA METODA BELJENJA. ZAGOTAVLJA OSUPLJIV IN DOLGOTRAJEN REZULTAT BREZ POŠKODB SKLENINE

Sam postopek poteka v treh korakih:

  1. zaščita vseh mehkih tkiv
  2. nanesemo gel, katerega presvetlimo z UV lučko ( ta postopek lahko ponovimo do trikrat po 15 minut)
  3. na koncu izperemo celotno zobovje in odstranimo zaščito

2) Metoda BOOST

Tudi pri metodi BOOST gre za hiter in varen način beljenja zob, ki učinkovito pobeli zobe v manj kot dveh urah. Od sistema ZOOM II se razlikuje predvsem po tem, da pri samem postopku beljenja ne uporabljamo UV lučke, rezultati pa so povsem primerljivi.

3) Metoda OPALESCENCE

Najbolj izpopolnjen sistem za varno kontrolirano beljenje zob doma. Po odtisu zob izdelamo poseben plastičen nastavek, ki se popolnoma prilega vašim zobem. Naučili vas bomo pravilnega postopka uporabe nastavka ter belila. Beljenje traja nekaj ur (odvisno od koncentracije in želenih rezultatov), rezultate pa boste videli takoj.

NAROČITE SE

ZABLESTITE Z BLEŠČEČIM NASMEHOM!

Prepričajte se, zakaj smo najprijaznejši zobozdravnik v mestu!
NAROČITE SE